top of page

Årsmøtet i Oslo 2022

1. desember møttes antropologer fra fjernt og nært til årsmøtet, som markerte avslutningen på dette foreningsåret. FEEFs innlegg om forskningsetikk i etnografi skapte engasjert diskusjon, og Tom Bratrud og Marianne stakk av med den gjeve prisen "Beste NAT-artikkel 2021". Om du ønsker å lese mer om juryens begrunnelse, finner du innlegget om kåringen her.


Blomster og diplom er på sin plass når man skriver årets beste artikkel. Foto: Cecilia Salinas.

Årsmøtet markerte også avslutningen til fem av våre styremedlemmer, og vi ønsker å gi en stor takk til Kenneth Bo Nielsen, Sissel Egden, Kristine Fauske, Elise Johansen og Gard Høibjerg for den fantastiske innsatsen de tre siste årene. Samtidig ønsker vi velkommen til de nye styremedlemmene Cecilia Salinas (UiO), Pål Hægland (næringsliv), Kristoffer Holgersen (student), Erik Henningsen (OsloMet) og Geir Henning Presterudstuen (UiB), og vi gleder oss til å starte opp arbeidet med det ferske styret på nyåret. Vi har også gleden av å fortelle at Jon Harald Sande Lie fra NUPI skal ha en observatørrolle i styret neste år, hvor han vil bidra med å skape en bredere representasjon av forskningsinstituttene i landet.


Elisabeth L`Orange Fürst og Camilla Hansen åpnet med å introdusere FEEFs arbeid, etterfulgt av innlegg fra Halvard Vike (digitalt) og Jan Ketil Simonsen (digitalt). Marianne Lien og Anne Waldrop (til høyre) avsluttet ballet med kommentarer til FEEFs statement og innlegg, basert på både egne erfaringer i felt. Foto: Cecilia Salinas.

Ønsker du å bli bedre kjent med Forum for Etikk i Etnografisk Forskning? Les mer om forumet og deres arbeid her.


Vi takker for alle som deltok både digitalt og fysisk på årsmøtet, og gleder oss til å se alle igjen neste år!

Kommentarer


bottom of page