top of page
Form

Ledige stillinger

Her publiserer vi stillinger relevant for antropologistudenter og ferdig utdannede antropologer. PhD-stillinger finner du her. Om du har en stilling du ønsker at vi promoterer her, send oss en epost på naf@antropologi.org

013AktUdXgCo (1).jpeg

01

"Vi søker etter deg som har utdanning på masternivå i relevante fag som folkloristikk, sosialantropologi eller kulturfag. Det er nødvendig at du er strukturert og nøyaktig har god digital kompetanse. Det er ønskelig med erfaring fra arkiv- og museumssektoren, immateriell kulturarv og minneinnsamlinger/intervjuer." Søknadsfrist 12.02.

Les mer om stillingen her

02

Vitenskapelig assistent til Arbeidsforskningsinstituttet AFI

"AFI er tverrfaglig og har forskere med ulik bakgrunn fra samfunnsfag og humanistiske fag som sosiologi, psykologi, statsvitenskap, økonomi, sosialantropologi, historie, geografi og filosofi. AFI har en økende oppdragsmengde og vi søker nå etter en vitenskapelig assistent. Som vitenskapelig assistent skal du bidra til å avlaste forskere i deres arbeid og bistå inn i forskningsprosjekter." Søknadsfrist er 13.02.

Les mer om stillingen her. 

Kjeller_berekraft_edited.jpg
IWQXMWKXRNBDHL27T2QKXHGG7Q.jpg

03

Førsteamanuensis i samfunnsfag

"Universitetet i Stavanger har ledig stilling som førsteamanuensis i samfunnsfag ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, Institutt for barnhagelærerutdanning. Stillingen er ledig fra 1. august 2023.Fagområde for stillingen er samfunnsfag med vekt på barnehagelærerutdanningen." Søknadsfrist er 16.02.  

Les mer om stillingen her. 

04

Vil du jobbe med klima- og energispørsmål i boligpolitikken?

"Seksjon for byggkvalitet og analyse søker to nye medarbeidere (en fast stilling og et vikariat) med faglig interesse for bolig- og bygningspolitikk. Du får jobbe med svært dagsaktuelle problemstillinger, og får bruke din kompetanse på å utvikle norsk politikk innenfor viktige områder som klima, energi og sirkulærøkonomi.Søknadsfrist er 08.02. Les mer om stillingen her. 

Screenshot 2023-01-26 at 12.07.04.png
Norsk_Folkehjelp (1).jpeg

05

Vil du arbeide med å utvikle Norsk Folkehjelp som beredskapsorganisasjon?

"Vi ser nå etter en rådgiver beredskap som vil arbeide med å utvikle Norsk Folkehjelp som beredskapsorganisasjon. Du vil jobbe i en avdeling med stort engasjement og inngående kunnskap om frivillighet og beredskap. I denne stillingen vil du få ansvar for oppfølgning av nasjonal beredskapsleder, beredskapsledere i hvert politidistrikt, øving, planverk og læring etter hendelser." 

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist er 05.02. 

bottom of page