Form

Ledige stillinger

Her publiserer vi stillinger relevant for antropologistudenter og ferdig utdannede antropologer. PhD-stillinger finner du her. Om du har en stilling du ønsker at vi promoterer her, send oss en epost på naf@antropologi.org

ungdommen_size-medium.jpeg

01

"Er du samfunnsengasjert og har erfaring fra påvirkningsarbeid? Vil du være med og bidra til å gjøre en forskjell for personer med mage- og tarmsykdommer og deres familier?  NORILCO søker en med høyere utdannelse, gjerne innenfor samfunnsvitenskap til å jobber for en bedre hverdag, økt livskvalitet, flere møteplasser, felleskap, holdningsendringer og rettigheter for alle som er berørt av stomi, reservoar og mage- og tarmkreft."

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 11.09.

02

Norce søker forskere/analytikere til divisjon helse og samfunn

"Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nye kolleger i våre forskningsgrupper Velferd, Regional Utvikling, Omstilling i Offentlig Sektor og Arbeidsliv og Innovasjon."

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist er 15.09. 

Norce-logo-2.png
Sopra-Steria-kollegaer-i-lokalene-våre.jpeg

03

Sopra Steria søker de som uteksamineres 2023

"I Sopra Steria jobber det ikke bare teknologer. Vi har også sterke fagmiljøer med kolleger fra helt andre studiebakgrunner. Har du mastergrad innen samfunnsvitenskap som inkluderer personvern og/eller informasjonssikkerhet? Da vil vi veldig gjerne at du søker." Sopra Steria utlyser stillinger i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar. 

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist er 01.10.