top of page

Bli medlem!

Som medlem i Norsk Antropologisk Forening kan du være med på en engasjert, ivrig fagmiljø samtidig som du er med skape interesse for- og blest om antropologer som yrkesgruppe.

Lead Coordinator av Why the World Needs Anthropology konferanse 2019, Pardis Shafafi, sa under avslutningen: “I don’t know of any people that love their subject as much as anthropologists do”. Mange antropologer uttrykker at de føler de mister sine røtter når de går ut i arbeidslivet, og vi ønsker å arbeide for å opprettholde denne tilhørighetsfølelsen til antropologimiljøet etter man er ferdig på skolebenken. 

Som medlem får du:

Conference

TILGANG PÅ ARRANGEMENTER

 Medlemmer får tilgang til Antropologi+ seminarer, samt redusert pris på helgeseminarer og annet.

Image by John Schnobrich

TILGANG PÅ LEDIGE STILLINGER

Medlemmer får tilgang til alle sider på nettsiden vår, blant annet til "ledige stillinger" som oppdateres jevnlig.

Woman taking note

UTVEKSLE ERFARINGER FRA ARBEIDSLIVET

Gjennom seminarer og artikler utveksles arbeidserfaringer hvor du lærer om de ulike feltene antropologer kan jobbe innenfor. 

Support Group

BYGGE NETTVERK I
EGET FAGMILJØ

Medlemmer får mange muligheter til å bygge nettverk gjennom arrangementer og Facebook-gruppen.

Image by Farzad Mohamadi

FOR STUDENTER

På nettsiden tilbyr vi en oversikt over studentarbeid, samt verktøy for studenter som ønsker å lære mer om  hvilke studier tilbys i Norge, ulike bedrifter og organisa-sjoner for antropologer, og ledige stillinger. 

Image by Kate Macate

NYHETSBREV

Gjennom månedsbrevet får du eksklusive nyheter om faglige muligheter som oppdateringer om ledige stillinger, nye artikler, arbeidsgrupper som har call for papers eller poster der du kan fremheve din egen forsking og arbeid. 

Image by Francesco Gallarotti

INNFLYTELSE

Som medlem i foreningen har du mulighet til å påvirke hvordan organisasjonen utvikler seg gjennom deltakelse og avstemming på årsmøtet. Vi tar også gjerne imot forslag og ønsker på epost. 

ts stort.png

BIDRA TIL NAFS ARBEID

Gjennom å støtte oss med medlemskap bidrar du til at NAF kan fortsette å utvikle arrangementer og innhold for alle antropologer i Norge slik at det antropologiske fagmiljøet i Norge fortsette å være like sterkt.

Har du spørsmål til oss angående medlemskap? Ikke nøl med å ta kontakt!

Takk for at du tar kontakt med oss!

bottom of page