top of page

Antropologi + ? = sant
Antropologi kommer i flere nyanser… derfor lanserer vi Antropologi+ - en faglig seminarrekke i regi av Norsk Antropologisk Forening.


Antropologi+ er del av vår satsning på å styrke faglig utveksling og utforsking av det antropologiske nedslagsfeltet. Seminarene arrangeres for gjennom 2021 i Oslo og i andre byer.


Hva?

Vi ønsker å utforske hva antropologer jobber med og hva som er det særegne med antropologien i møtet med konkrete problemstillinger og andre fagfelt. Videre ønsker vi å se nærmere på hvordan den antropologiske kunnskapen formes gjennom disse møtene - og kanskje sammenstøtene.


Antropologi+ er en plattform for erfaringsutveksling for antropologer og andre interesserte som jobber tverrfaglig og praktiserende, og vi inviterer til debatter med våre kollegaer fra relevante fagfelt.Når og hvor?

Først ut i seminarrekken er fagkvelden Antropologi+ stedsutvikling, som vi arrangerer i samarbeid med Byantropologene på et hyggelig utested i Oslo - så fremt smittevernsreglene tillater det - i slutten av januar.


Vi følger opp med fagkvelden Antropologi+ internasjonal utvikling, som vi arrangeres sammen med OsloMet i begynnelsen av mars. For denne fagkvelden kan vi allerede bekrefte at vi skal ha med Simon Pahle (OsloMet), Niels Nagelhus Schia (NUPI) og Elisabeth Fosseli Olsen (Olsen Innovation Consultancy) som bidragsytere!


Utover våren og høsten vil vi annonsere flere fagkvelder i denne seminarrekken - rundt om i landet vårt! Mer informasjon om fagkveldene kommer snart!

Bli med!

Antropologi+ er et møtepunkt for foreningens medlemmer. Vi inviterer til fagsamtaler både på og utenfor scenen. Alle er imidlertid velkomne til å følge fagkveldene online.

Ikke medlem enda? Hjelp oss å holde foreningen i gang og meld deg inn i NAF her: https://forms.gle/7Y5RYaWjg8GBn91n6

Comments


bottom of page