top of page

Reisestøtte for antrostudenter til konferansen

🌍 Hei alle antrostudenter! Har du lyst til å bli med på årets Antropologikonferanse i Trondheim? Sett av datoen 29. november - 1. desember! For anledningen planlegges det en felles tur for studentene. Årets tema er 'Omveltninger' og du kan lese mer om programmet her.


Hvorfor bør du bli med på Antropologikonferansen 2023?

Inspirerende og nytenkende forskning: Bli med å lær mer om den siste forskningen innen norsk antropologi og få med deg de store spørsmålene antropologer prøver å finne svar på. Forsyn deg med nye perspektiver, historier og erfaringer som får deg til å tenke annerledes, eller kanskje til og med på noe helt nytt!

Nytt bekjentskap: Det handler ikke bare om forelesninger og workshops; dette er også stedet for å møte nye venner - og kanskje samarbeidspartnere? Treff medstudenter og forskere fra hele landet, del ideer og bygg nettverk!

Kultur, moro og eventyr: Utforsk byens sjarmerende gater, rike historie og flotte uteliv. Trondheim byr på mye fint, fra det urbane til det naturlige.


Konferanseavgiften koster 600 kr for begge dagene, og du kan melde deg på konferansen her: NTNU påmeldingsskjema. Konferanseavgiften inkluderer tilgang til hele konferansen, inkludert lunsj, kaffe, snacks.


Støtte til reiseutgifter:

Norsk Antropologisk Forening ønsker å oppmuntre så mange studenter som mulig til å delta på konferansen. Vi forstår at konferansedeltakelse kan være kostbart for studenter, og derfor ønsker NAF for første gang å tilby reisestøtte til våre tilreisende studentmedlemmer på inntil 1500 kroner! I tillegg har vi leid overnatting på Trondheim Vandrerhjem for studenter som deltar på konferansen. Merk at det er begrenset med plasser for å motta støtte, og det er førstemann til mølla. Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg snarest om du får plass. Bekreft plassen din innen 48 timer ved å sende kvittering på reisebillett og konferansekvittering til krisholg@student.sv.uio.no med naf@antropologi.org i kopi. Dersom vi ikke har mottatt kvittering fra deg innen 48 timer vil støtten tilbys til andre.

For å kunne motta støtte til reiseutgifter må du være medlem i NAF. Studentmedlemskap i NAF koster 200kr. (NAFs hjemmside) (Påmelding) Om du er usikker på om du er medlem i NAF, så kan du skrive til oss på naf@antropologi.org.


Tilbakebetaling av utlegg for reise vil skje etter konferansens slutt, da vi må forsikre oss om at de som har søkt om støtte også har deltatt på konferansen.

Forenkling:

  1. Fyll ut dette skjemaet dersom du er interessert i å motta støtte som dekker reiseutgifter til inntil 1500kr.

  2. Vi sender deg mail som enten tilbyr støtte eller informerer deg om at du står på venteliste.

  3. Ønsker du å bekrefte plassen din, send oss:

    1. dokument med reiseutgifter (last ned mal her og fyll ut)

    2. kvittering på reise

    3. kvittering på konferansepåmelding Alt skal sendes i ETT dokument til krisholg@student.sv.uio.no med naf@antropologi.org i kopi innen 48 timer fra mottakelse av tilbud.

  4. Du vil bli tilbakebetalt etter konferansens slutt når din deltakelse er bekreftet.

Det vil bli laget en facebookchat for tilreisende. Dersom du bekrefter plassen din, se opp for en venneforespørsel fra Kristoffer Holgersen, studentrepresentant i NAF.

Spørsmål? Send til krisholg@student.sv.uio.no eller ta kontakt med Kristoffer Holgersen på fb:)

Comments


bottom of page