top of page

NAF-konferansen 2021 tar i mot forslag til arbeidsgrupper



Da er vi i gang igjen!


Institutt for sosialantropologi, Universitetet i Bergen, og Chr. Michelsen Institutt ønsker velkommen til Norsk Antropologisk Forenings Årskonferanse Polarisering: Antropologiske undersøkelser, Bergen 25-26. november 2021.


I 2021 er den overordnede konferansetematikken "Polarisering: Antropologiske undersøkelser", og vi inviterer alle interesserte til å sende forslag til arbeidsgrupper innen 15. april 2021.


Forslag til arbeidsgruppe skal ha med:

  • Tittel

  • Tekst (maks. 400 ord)

  • Organisator (navn, tilknytning, mailadresse)

  • Kommentator (valgfritt)

Forslaget kan sendes til naf2021@uib.no.


Forslag til arbeidsgruppe og innlegg kan være på engelsk eller et skandinavisk språk. Vi ønsker både arbeidsgruppeforslag som allerede inneholder bidrag til arbeidsgruppen, samt arbeidsgruppeforslag som vil invitere åpent til bidrag. Vi er også interessert i alternative arbeidsgruppeformer enn de mer tradisjonelle (f.eks. rundebordsdiskusjoner, debatter, diskusjoner av konsepter, prosesser og praksis på arbeidsplassen).


Invitasjon til bidrag vil komme etter at tema for arbeidsgruppene er bestemt. Dersom individuelle bidrag kommer sammen med forslag til arbeidsgruppe bør de ikke overskride 250 ord.


Les mer om konferansen i dokumentet vedlagt.

NAT_Conference Call2021
.pdf
Last ned PDF • 4.70MB

Comments


bottom of page